Anders Anden Matthesen

Anders Anden Matthesen tilbage på Realen, med helt nyt, uprøvet materiale.

Anders Anden Matthesen gæstede i efteråret ’17 Realen, hvor det p.g.a. den massive efterspørgsel blev til ikke mindre end seks udsolgte shows. Nu vender han, allerede i vinterferien ’18, tilbage til Fanø og Realen med spritnyt, uafprøvet materiale.

“Jeg har skrevet og skrevet, siden jeg forlod Fanø i oktober og det er allerede blevet til materiale nok til endnu et helt nyt show. Det skal selvfølgelig prøves af for et publikum, for først når jeg hører folks reaktioner, ved jeg om det virker og hvor der skal skrues og justeres. Realen er simpelthen den perfekte ramme for sådan nogle prøveshows, og de mennesker der møder op, har altid været fantastiske publikummer, hvis feedback og reaktioner jeg har haft enorm glæde af. Så det er helt naturligt for mig at vende tilbage til Realen – og ikke mindst Fanø, som min familie og jeg har forelsket os i og efterhånden har rigtig mange fantastiske minder fra. Så jeg glæder mig helt vildt til at dele mit nye show med netop det publikum.”

Fanøgensere og Fanøs feriegæster bliver således de første, der får mulighed for at opleve Anders´ nyskrevne jokes, når han igen får taget til at lette af grin på Realen. Materialet er skabt de seneste tre måneder og man kan altså roligt gense Anders, for showet, det er et nyt. Vi glæder os til at byde jer alle velkommen til nogle hammersjove og forrygende shows på Realen.

JJJAAAAHHHH vi glæder os helt vildt – KH Team Realen