Thomas Wivel på Realen

Thomas Wivel på Realen - Flyttes til ny dato

Lørdag den 21. marts 2020 kl. 20.00

Dørene åbner kl. 18.30NB! Flyttes til ny dato

Thomas Wivel har i showet ”Anonym Alkoholiker” valgt at være personlig, at være direkte, at afmontere de ydre, beskyttende lag og så gå direkte til benet. Thomas Wivel har i mange år sparket udad i alle retninger, men nu sigte han mere ind på de indre linjer.
 
Thomas Wivel vil tale om sine mange år med alkoholmisbrug. Han forklare, hvordan det kunne starte, og hvordan det fik lov at køre derudaf. Det kommer til at handle om de vilde år med stand up fra dengang, det hele startede og videre frem til gyldne dage og nedture.
 
Showet kommer rundt om beslutningen om at stoppe med at drikke, og om hvorfor og under hvilke dramatiske omstændigheder, og han vil forklare, hvad der skete i årene efter, at han holdt op. I den proces kommer han rundt om parforhold, ægteskaber, familiedramaer og egne nervebaner.
 
Det hele er selvfølgelig sat sammen i dyb og svedig humor. Det vil sige, at det bliver en underholdende og konstant medrivende oplevelse. Det er super vigtigt for Thomas at det ikke bliver selvmedlidende eller for skingert. Det bliver personligt og ærligt og det bliver det ikke mindre morsomt af.
 
Det er klassisk stand up fra indercirklerne. Thomas Wivel har været med fra genrens start, og har optrådt med comedy konstant i snart 30 år – Thomas Wivel ved, hvad han har med at gøre. Det bliver helvedes sjovt.
 
Vi glæder os vildt – Ses på Realen.
Kh Team Realen
Del arrangement