PLATT-FORM

PLATT-FORM

Fredag den 10.07, 2015 Tidspunkt: kl. 20.00 – dørene åbnes kl. 17.30 Billetpris: kr. 150,00 + gebyr

Satiregruppen Platt-form er en besynderlig sammensætning af Krumme (Laus Høybye), Lykke (Mille Lehfeldt) og Bøssen fra Sorte Kugler (Jakob Fauerby), der med showet ” Et Form for Show ” har kastet sig ud i et noget så eksotisk som en musikalsk comedy-trio.

Showet blev født under et ophold på netop Fanø da de skønne unge mennesker boede hos Jeanett Exner og havde legetid på det daværende Realen. Nu bliver der mulighed for at se deres absurde, musikalske og hylende morsomme show på Realen. Mød en opfindsom flok af skæve karakterer, der stikker til danskerne med emner som politik, finanskrise og jagten på det perfekte liv. Nyd den gode musik og det trestemmige kor, som skyder med skarpt både over og under bæltestedet, når de går i kødet på sig selv og resten af familien Danmark.

Laus Høybye: Vores generation inviterer til at blive ristet lidt. Det er skægt, at folk tager billeder af deres nye trusser og føler, at det er relevant at dele det med en masse mennesker.

Jakob Fauerby: Eller når folk på Facebook skriver ”Øv”, og lader det være op til andre at gætte, hvad det handler om. Så skriv dog at kæresten er skredet.

Mille Lehfeldt: Men man er jo selv ramt af det. Selv er vi mega dobbeltmoralske. I vores sange tager vi pis på folks trang til at blive bekræftet og liked konstant, samtidig med at vi hele tiden tjekker om vi selv har fået nye ”likes” på vores Instagram og Facebook profiler.

Platt-form består af Mille Lehfeldt, Laus Høybye og Jakob Fauerby, som alle tre har kendt hinanden siden barndommen. Hver især har de arbejdet på både film, tv og teater og har nu slået talenterne sammen i satireguppen ” Platt-form “, som med stor succes har optrådt
på blandt andet Skanderborg Festival og Zulu Comedy Festival. Læs de mange flotte anmeldelser her:

http://www.information.dk/481399
http://www.b.dk/scene/saa-bliver-det-ikke-meget-sjovere
http://www.jyllands-posten.dk/protected/premium/anmeldelser/teater/ECE6295535/foej-hvor-skulle-vi-skamme-os/
http://magasinetkbh.dk/indhold/har-du-set-min-nissehue-mor
http://teater1.dk/har-du-set-min-nissehue-mor/
http://www.out-and-about.dk/visnyhed.asp?id=47927
http://cphculture.dk/side999hardusetminnissehuemor.html

Vi ses på Realen