Jacob Dinesen akustisk på Realen

Jacob Dinesen akustisk på Realen - UDSOLGT

Kære alle❤️ Koncerten med Jacob Dinesen den 18. februar 2022 er lavet om til en ren siddende koncert. Corona corona corona - Ja vi ved det godt, vi gider ikke høre om det mere, MEN vi har valgt at afvikle koncerten den 18. februar som siddende koncert. Der vil ellers ingen coronarestriktioner være. Billetterne var sat til salg inden corona tog til, som stående koncert med få siddepladser. Resten af året og alle andre koncerter vil blive afviklet uden de mindste former for coronarestriktioner. Vi glæder os til et brag af en fest. Kh Team Realen❤️

Fredag den 18. februar 2022 kl. 20.00 Dørene åbner kl. 18.30 Billetpris kr. 350 + gebyr Stående/ siddende (begrænset siddende pladser)

Velkommen til Jacob Dinesen akustisk på Realen.

Ligesom i de “unge dage”, har drømmen om at spille solo igen taget bo i Jacob, og han optræder nu med en solo koncert på Realen. kun bevæbnet med sin stemme, sin guitar og et ønske om at genfinde sine sange i deres oprindelige form.
Jacob Dinesen inviterer derfor sit publikum med på en once in a lifetime solokoncert, hvor vi bliver budt helt indenfor i sangskriverens maskinrum og vi får et ekstraordinært indblik i hans musikalske DNA .
Det bliver intimt, pågående, emotionelt, men først og fremmest nærværende.
Vi på Realen elsker det enkle udtryk, den akustiske guitar og det tætte nærvær med publikum.
Vi glæder os til et brag af en fest. Kh Team Realen
 
Del arrangement