Jakob Sveistrup M. Band

JAKOB SVEISTRUP M. BAND

DATO: 13.04.2017 KL. 20.00

DØRENE ÅBNER KL. 17.30

Billetpris kr. 185 + gebyr

DU KAN KOMME FØR KONCERTEN OG SPISE – MENUEN PÅ DAGEN ER SKIBBERLABSKOVS FRA RESTAURANT AMBASSADEN PÅ FANØ.

Jakob Sveistrup med hele orkestret rejser sig med det nye album “All in/All out”, som redefinerer ham som sanger og komponist.
Albummet oser af Jakobs kærlighed til soul og funk og som han selv udtaler: “det her er min lyd. Det er der nærmeste man kommer mit musikalske ståsted anno 2016”.
Albummet er komponeret af Jakob selv og i tæt samarbejde med sit band, som også tæller producer og keyboardspiller Lars Rahbæk Andresen.
Det er 10 år siden, Jakob Sveistrup udgav sit seneste album “Fragments”. Det tager ikke mange sekunder i selskab med de første nye singler “Damn Good Day”, “Make Me An Offer” og ikke mindst “Accompany Me” at høre, at den 43-årige sanger befinder sig et helt andet sted anno 2016. Stilen er langt mere funky og soulet og så har den dedikerede sanger bevist fravalgt Auto-Tune.
“Auto-Tune er djævlens værk. Jeg vil langt hellere kunne høre en fejl eller to, hvis det betyder, at der kommer mere nærvær og nerve i sangene. Jeg har på mange måder smidt de vokale tøjler og synger langt mere aggressivt og satset end på mine to første albums”, siger Jakob Sveistrup.
Han er vokset op med funklegenden Sly Stone og sang i en årrække i diverse fynske funk- og soulbands. Derfor føler han lidt, at han er vendt tilbage til udgangspunktet.
“Mit musikalske Mekka er den melodiøse popsoul med funk-tendenser. Det har været skønt at kunne gå planken ud, uden at skulle spørge en masse andre om lov, fordi jeg selv udgiver og finansierer pladen. På mine første udgivelser var der mange hensyn at tage og alle advarede mig om, at beskæftige mig med niche-musik som funk. Det har jeg aldrig forstået. Jeg elsker en tung bas, der rykker nede i bunden, catchy trommer og ikke mindst en funkguitar, der går lige i mellemgulvet som på sangen “Whatta Ya Do Now” siger Jakob Sveistrup.
Med sig rundt har han sit hold af gode musikalske soul/funk-venner, der består af: Dennis Flacheberg (guitar), Lars Rahbek (keys), Casper Bak Poulsen (bas) og Johannes Gissel (trommer), alle kompetente og rutinerede musikere, så der er lagt op til en fantastisk farverig hvid soul/funk aften. Flere musikhuse har måttet melde udsolgt flere måneder i forvejen, så skynd dig at sikre dig din billet.

Gaffa Skrev:
-Sveistrup byder på meget, meget lovende takter på All In / All Out.
-Accompany Me, er suverænt. Det er et pågående bluesnummer, hvori Sveistrup med fascinerende tyngde og troværdighed krænger sit indre ud, så det er til at forstå. Dét nummer er simpelthen et af de bedste bluesnumre, der er udgået fra Danmark i mange år!
BT skrev:
– Jakob Sveistrup stråler af overskud
-“All In/All Out” er et indbydende album, der ved hver gennemlytning byder på mere.
MEN JAKOB har også lovet pigerne på REALEN at spille “Tænder på dig” og vi glæder os helt vildt.

Vi ses på REALEN – FANØS KULTURHJERTE
Del arrangement