Søs Fenger trio på Realen – Flyttes til ny dato

SØS FENGER trio på Realen – Flyttes til ny dato

Onsdag den 15. juli 2020 kl. 20.00

Dørene åbner kl. 18.30

NB! Flyttes til ny dato

Billet Kr. 250 + gebyr

Siddende / stående koncert

Søs Fenger – en aften i tæt samspil med sangerinden, musikken og publikum
Efter en KÆMPE SUCCES på REALEN gør vi det igen. GLÆD JER !
Solo har Søs gennem de seneste mange år haft stor succes med at turnere både med band og i mere intime rammer som trio. Når det gælder trio formatet fortsætter dette heldigvis. Også selvom der kun var afsat begrænsede perioder på det akustiske univers.
Søs Fenger føler sig godt tilpas i det mere intime koncept. Hun nyder at fortælle om sangene og være i dialog med publikum undervejs. Aftenerne udspiller sig i landets kulturhuse, musikforeninger, kirker, teatersale og koncertsale og det er et koncept arrangørerne længe har efterspurgt. Publikum nyder en fortælleglad, afslappet og oplagt Søs Fenger over hele landet.
Søs Fenger siger om de koncerterne: ”..Jeg har spillet utroligt meget som kvartet inden vi besluttede at prøve et så intimt og spændende udtryk.
Vi er elsker det skrøbelige udtryk og den luft og plads, der er til at udfolde sig og komme tæt på publikum. Triokoncerterne er som regel med kontrabas og diverse strengeinstrumenter. De musikere jeg bruger kender mine sange så godt, at de kan tilføre dem et ekstra lag og være med til at fortolke og improvisere. Vi oplever nærmest en elektrisk ladet stemning i salen, når vi optræder med dette format, man mærker samspillet mellem os på scenen og kan samtidig glæde sig over sangenes spændvidde.”
Ingen tvivl om at Søs Fenger Trio er og bliver en af de helt store lytte-oplevelser på koncertscenerne igen og igen.
Vi ses til et brag af en koncert.
KH Team Realen
Del arrangement