Peter og de andre kopier - Larsens bedste

Peter og de andre kopier - Larsens bedste

Lørdag den 2. november 2019 kl. 20.00

Dørene åbner kl. 18.30

Stående / siddende arrangement

Billetpris kr. 225 + gebyr

Der var en sang……
30. september mistede hele Danmark sin stemme! Vi mistede den stemme som vi alle har sunget sammen med – lige fra børnehave til plejehjem. Kim Larsen sagde farvel til denne jord, og efterlod sig et imponerende bagkatalog af sange. Sange som har skrevet sig ind i folks hjerter og liv og som har bundfældet sit helt eget DNA i vores fælles danske sangskat. En stor del af de Gasolin’ og Kim Larsen sange, samt anekdoterne omkring dem, fremfører Peter & De Andre Kopier med største glæde, energi og respekt, og inviterer publikum til fællessang.
Larsens Bedste……
En aften med ”Larsens Bedste” giver både plads til de stille melodier, til at sidde ned i eftertænksom lytten, synge med på de største klassikere, og danse og feste i Rabalderstræde.
Kopiernes “Larsens Bedste” Tour bliver i endnu højere grad end ellers, en stund på Mindernes Boulevard. ”Larsens Bedste” vil især byde på akustiske overraskelser i første sæt og et mere ”rocket” 2. sæt. Alle de bedste helt tilbage fra der hvor det hele startede med Gasolin’, over Larsens første soloudspil “Værsgo “́ , via “Midt om natten” og meget, meget mere.
Der var en gang……
Peter hørte, ligesom de fleste andre børn i 70’erne Christian Flagstads hitprogram i radioen hver dag efter skole. En drønvarm sommer eftermiddag i 1976 hørte Peter første gang Kim Larsen synge ”Det er en kold tid vi lever i” og Peter var solgt på stedet! Dén oplevelse blev den, dengang 10 årige, drengs ”benzin” til at lære både akkorder og sang.
I 25 år har Peter & De Andre Kopier kurateret Gasolins og Kim Larsens sange, en del af vores fælles kulturarv, i kærlighed til musikken og minderne som betyder så meget for så mange mennesker. I dag er det mere aktuelt end nogensinde at samles og synge med på Larsens Bedste.
Vi glæder os til et brag af en fest. Kh Team Realen
Del arrangement