Søs Fenger - Live med band på Realen – UDSOLGT

Søs Fenger - Live med band på Realen – UDSOLGT

Onsdag d. 17. juli 2019 kl. 20.00

Dørene åbner kl. 18.00 UDSOLGT

Billet Kr. 250 + gebyr

Siddende koncert

Søs Fenger i topform, én af vore bedste vokalister i landet, kendt og elsket af de fleste danskere gennem flere generationer. Kommer snart og spiller i dit lokalområde.
Oplev Søs Fenger helt tæt på med sit fantastiske liveband.
En uforglemmelig aften i selskab med Søs Fenger og hendes stjerneband. Hør sangene som f.eks., ”Holder Øje Med Dig”, ”Inderst Inde”, ”Sidste Time”, ”Hvor end jeg går hen”, nogle af de nyere radiohits ”Kun Et Liv” og ”Er Det Så Forbi”(fra Toppen af poppen). News hits som ”Du Er” og ”Jeg Elsker dig” er også med. Søs har herudover udvalgt en række ynglings sange, der vil overraske og tage dig med på en rejse i sangerindens univers.
Glæd dig til en koncert, hvor Søs, i tæt kontakt med publikum, personligt og ærligt øser ud af sine mange oplevelser fra et begivenhedsrigt liv som sangerinde, kvinde med stort socialt engagement – om sin store passion; at gøre en forskel i samfundet, musikken og de virkelige historier bag de mange, gode sange!
Søs Fenger startede sin karriere som popidol i News og har siden som solist bevæget sig sikkert rundt i mange genrer – pop, rock, jazz, viser, disco –  og det både på dansk, svensk og engelsk. På én gang har Søs Fenger, således på forunderlig vis, formået at forvalte både sine musikalske interesser og sit store talent – og holdt fast i den svære kunst, at have sig selv og publikum med hele vejen. Koncerten du kan glæde dig til at opleve kan samlet bedst betegnes som en rock-pop koncert med én af vores dygtigste sangerinder i landet.
Søs Fenger forstår at forene sødme og styrke og det er måske forklaringen på, hvorfor hun er blevet rollemodel i flere generationer. Til koncerterne samler Søs et bredt publikum og hele familier; døtre, brødre, mødre, fædre, de unge teenagere, bedstemødre, svigerforældre, kærester, ægtepar som vil høre ”deres” sange – alle som kender og elsker Søs.
Glæd dig til en livekoncert med hele Danmarks mest sødmefyldte, inderlige og renhjertede sangerinde i bedre form end nogensinde før – sådan som hun er elsket mest af alle.
Glæd jer til et brag af en koncert – Vi ses på Realen – KH Team Realen
Del arrangement