Fællessang - "Messing link"

FÆLLESSANG – “MESSING LINK”.

Onsdag den 3. juli 2019 kl. 19.30

Dørene åbner kl. 19.00

Fri entre – Alle er velkommen

Har du lyst til at synge en masse gode, gamle sange for fuld musik? I juli er det Messing Link, der spiller til fællessang på Realen. Messing Ling er et lokalt hornorkester, med den legendariske sanger Henning Jeppesen som frontfigur. Repertoiret er feks. der går altid både tilbage, When I´m sixtyfour, Præmiewhist i Varde, samt flere kendte melodier, der har fået en ny tekst omhandlende vores prægtige ø Fanø.

En uforglemmelig aften, hvor sangen og musikken når uanede højder.

Realen har i samarbejde med Agnete Steffensen, Bent Steffensen, Jens Peder Hvolby & Co lavet et program for Fællessangaftener og eftermiddage.
Det er lykkedes os at lave et program med en Fællessangaften pr. måned med forskellige temaer. Vi glæder os meget til at byde dig velkommen.
Ved hvert arrangement vil der være flere der bakker op med sange -og instrumenter. Du kan ud for hvert arrangement se temaet for Fællessangaftenen og hvem der har ansvaret for det pågældende arrangement.
Vi har sørget for at lave sanghæfter som indeholder de sange vi synger til det pågældende arrangement. Men har du en særlig sang du ønsker vi skal synge til det eller de arrangementer du besøger, så er du mere end velkommen til at henvende dig på Realen med dit forslag -og meget gerne 14 dage før arrangementet.
Vi glæder os til at synge sammen med dig – Ses på Realen
Del arrangement