Fællessang - svantes viser - Benny Andersen aften

FÆLLESSANG – SVANTES VISER – BENNY ANDERSEN AFTEN

ONSDAG DEN 12. JUNI 2019 KL. 19.30 – DØRENE ÅBNER KL.19.00

FRI ENTRE – ALLE ER VELKOMMEN

Alle kender Benny Andersen og Povl Dissing. Alle kender sangen om Nina, der er gået i bad, men kender man også hele historien om Svantes liv i København? Til minde om vores nationalskjald Benny Andersen, bliver historien om Svante læst op af Henning Jeppesen, der indimellem forestår fællessangen af de dertilhørende sange.

En aften med humor og sproglige finurligheder.

Realen søsatte i 2017 med stor succes i samarbejde med Agnete Steffensen, Bent Steffensen, Jens Peder Hvolby & co. et årsprogram for fællessangaftener. Populariteten af fællessangsarrangementerne overstiger al forventning og vi har derfor med stor glæde udviklet et nyt program for 2019

Det er igen lykkedes os at lave et program med forskellige temaer som præsenteres på Realen med én fællessangaften pr. måned.

Ved hvert fællessansarrangement vil der være kyndige musikere, der bakker op med sang og instrumenter. Du kan på Realens hjemmeside ud for hvert arrangement se temaet og hvilke musikere, der ledsager de enkelte fællessangsaftener.

Vi har sørget for at lave sanghæfter, som indeholder de sange, vi synger til det enkelte arrangement, men har du en særlig sang, du ønsker vi skal synge til det eller de fællessangsarrangementer du besøger, så er du mere end velkommen til at henvende dig på Realen med dit forslag – og meget gerne 14 dage før arrangementet.

VI GLÆDER OS TIL AT SYNGE SAMMEN MED DIG – SES PÅ REALEN.
Del arrangement