Fællessang - western viser

FÆLLESSANG – WESTERN VISER

ONSDAG DEN 13. MARTS 2019 KL. 19.30 – DØRENE ÅBNER KL. 19.00

FRI ENTRÉ – ALLE ER VELKOMMEN

Amerikanske og danske cowboysange. Smukke ballader om forsmået kærlighed. En ensom sjæl langt fra hjemmet, en aften hvor ruderne dugger af knugende sentimentalitet, men også sange til en glad aften omkring lejrbålet.

Tag vest på og kom og syng med!

Realen søsatte i 2017 med stor succes i samarbejde med Agnete Steffensen, Bent Steffensen, Jens Peder Hvolby & co. et årsprogram for fællessangaftener – og eftermiddage. Populariteten af fællessangsarrangementerne overstiger al forventning og vi har derfor med stor glæde udviklet et nyt program for 2019.

Det er igen lykkedes os at lave et program med forskellige temaer, som præsenteres på Realen med én fællessangaften pr. måned.

Ved hvert fællessangsarrangement vil der være kyndige musikere, der bakker op med sang og instrumenter. Du kan på Realens hjemmeside ud for hvert arrangement se temaet og hvilke musikere, der ledsager de enkelte fællessangsaftener.

Vi har sørget for at lave sanghæfter, som indeholder de sange, vi synger til det enkelte arrangement, men har du en særlig sang, du ønsker vi skal synge til det eller de fællessangsarrangementer du besøger, så er du mere end velkommen til at henvende dig på Realen med dit forslag -og meget gerne 14 dage før arrangementet.

VI GLÆDER OS TIL AT SYNGE SAMMEN MED DIG – SES PÅ REALEN
Del arrangement