Fællessang - højskolesange

FÆLLESSANG – HØJSKOLESANGE

ONSDAG DEN 20. FEBRUAR 2019 KL. 19.30 – DØRENE ÅBNER KL. 19.00.

FRI ENTRÉ – ALLE ER VELKOMMEN

I Danmark har vi en særlig tradition for fællessang. Selvom sang og musik præger alle kulturer verden over, er den danske form for folkelig musiktradition gennemfællessang unik. Gennem en fælles stemme mindes vi om vores kulturelle rødder og på samme tid, kan vi reflektere over fremtiden.

Velkommen til en aften hvor vi synger gamle og nye sange fra den danske sangskat.

Realen søsatte i 2017 med stor succes i samarbejde med Agnete Steffensen, Bent Steffensen, Jens Peder Hvolby & co. et årsprogram for fællessangaftener. Populariteten af fællessangsarrangementerne overstiger al forventning og vi har derfor med stor glæde udviklet et nyt program for 2019

Det er igen lykkedes os at lave et program med forskellige temaer som præsenteres på Realen med én fællessangaften pr. måned.

Ved hvert fællessansarrangement vil der være kyndige musikere, der bakker op med sang og instrumenter. Du kan på Realens hjemmeside ud for hvert arrangement se temaet og hvilke musikere, der ledsager de enkelte fællessangsaftener.

Vi har sørget for at lave sanghæfter, som indeholder de sange, vi synger til det enkelte arrangement, men har du en særlig sang, du ønsker vi skal synge til det eller de fællessangsarrangementer du besøger, så er du mere end velkommen til at henvende dig på Realen med dit forslag – og meget gerne 14 dage før arrangementet.

VI GLÆDER OS TIL AT SYNGE SAMMEN MED DIG – SES PÅ REALEN.
Del arrangement