Sebastian

Sebastian

FREDAG DEN 05. AUGUST 2016 KL. 20.00 Dørene åbnes kl. 17.30 Menu (købes særskilt): 179,00 kr. inkl. gebyr Luksus tapas fra Slagter Christiansen: 7 forskellige spegepølser, okseinderlår m. hvidløgscreme, fanøskinke m. sweet dolander (tør ost), ostestave, brie, syltede nødder, olivensnack pesto 2 slags, chokolade, brød og kiks. Link til menu: http://realen.billetten.dk/index/eventdetails/eventno/56085

EN STOR GLÆDE AT KUNNE BYDE SEBASTIAN – EN AF DANMARKS HELT STORE SANGSKRIVERE OG KUNSTNERE VELKOMMEN PÅ REALEN – FANØS KULTURHJERTE.

Sebastian er en af vores betydeligste kunstnere. Hans store fanskare har noget at se frem til, når trubaduren spiller og synger sine skønne gamle og nye sange.

En koncert med Sebastian er i en klasse for sig – han tryllebinder sit publikum! Og i samværet med sangeren, sangskriveren og komponisten oplever man på tætteste hold hvordan Sebastians smukke tekster, hans melankolske stemme og fabelagtige fingerspil på guitaren forenes og sammen giver publikum en oplevelse, som sent glemmes.
De udødelige sange bliver serveret med et fintfølende guitarspil, der er i særklasse, og anekdoterne med en underfundig humor, som ikke er til at tage fejl af.
Poesien får for alvor vinger, når Sebastian indtager scenen og synger sangene med sin melankolske stemme, der har sin helt egen klang. Stemningen til koncerterne er helt speciel, idet Sebastian udfordrer og samtidig tryllebinder sit publikum på en måde, som er uden sidestykke i dansk musik. Han forener generationer med sangene, der har været soundtrack til mange danskeres liv.
Samtidig er Sebastian opmærksom på den store aldersspredning til koncerterne, så der kommer også noget for børnene (eller de barnlige sjæle).
Sebastian er et ikon på den danske musikscene og har været med til at definere dansk musik i 40 år. At opleve ham alene på scenen – blot akkompagneret af sin akustiske guitar, herlige anekdoter og store skatkammer af sange, er en helt speciel oplevelse i dansk musik. Nostalgi og poesi på en og samme tid.
Det er ikke bare en glad, men også en eftertænksom aften, hvor man som publikum kommer hele følelsesregistret rundt. Den musikalske variation, som præger Sebastian som sangskriver, kommer i den grad til udtryk ved solokoncerterne. Der er de finurlige, de stille og tænksomme, de rockende og ikke mindst de evigtgrønne sange, som alle kan synge med på.
Glæd jer til en aften i Trubadurens selskab på Realen – Fanøs Kulturhjerte.

“Et tour de force mesterværk”, ?Sebastians stemme er et udtryksfuldt instrument, hans tekstudtale upåklagelig og så er der en genial overensstemmelse mellem det, han synger, og måden, han gør det på?
(Information – Anmelder giver normalt ikke stjerner, men i dette tilfælde vil han give alle himlens stjerner!)

“Konge af håbet i mol”
“Når han i skellet mellem det mildt ironiserende og det mildt melankolske er netop “Øjeblikkets mester”, rækker holdbarheden fremdeles langt ud over nuets forfængelighed” (Politiken) (***** 5 hjerter)

“Sebastian cementerer sin status som en ganske eminent sangskriver, som er helt sin egen og ikke rigtigt minder om nogle af sine kolleger” (GAFFA) (***** 5 stjerner)

Nordjyske (***** 5 stjerner)

Vi Ses På Realen – Fanøs Kulturhjerte