En aften i Operaen på Realen

En aften i Operaen på Realen

Med Joachim Knop & Tuva Semmingsen samt Nikolaj Bentzon på piano. TORSDAG DEN 21. JULI 2016 KL. 20.00 – DØRENE ÅBNES KL. 17.30 Mulighed for tilkøb af lækker luksus tapas buffet fra Slagter Christiansen – pris: 179,00 (begrænset antal pladser) Køb menu her

Når man sætter operasangerne Joachim Knop & Tuva Semmingsen sammen med pianisten Nikolaj Bentzon, så MÅ der næsten ske noget udover det sædvanlige….
Det gør der på Realen – Fanøs Kulturhjerte når vi igen kan byde velkommen til Joachim & Tuva og denne gang med Nikolaj Bentzon på piano.
Alle 3 har evene for og interesse i at se langt udover deres sædvanlige musikalske græsgange, og deres koncerter bliver derfor et grænsebrydende livtag med mange af de store klassikere fra både operaens, jazzens og musicalens verden.
Mozart eller Sinatra… Carmen eller Phantom Of The Opera… eller hvad med lidt Carl Nielsen? Men i SAMME koncert.. Såmænd.
Den danske bariton, Joachim Knop favner både operafagets store klassiske roller og musicalgenren, og er desuden en fremragende skuespiller.
Han afsluttede sin uddannelse som operasanger i år 2000 på Operaakademiet i København, men det blev hurtigt klart at hans talent kunne bruges i mange forskellige sammenhænge. Allerede i 1991 debuterede han i sin første spillefilm – Drengene fra Skt. Petri, og siden er det blevet til 18 film hvoraf rollerne i Min Søsters Børn samt Anja & Viktor er de allermest populære.
Hele Danmark har haft fornøjelsen af Joachim i Den Nøgne Sandhed der har turneret landet tyndt de seneste år.
Tuva Semmingsen, mezzosopran, er født i Norge og uddannet fra Norges Musikkhøgskole i Oslo samt Opera-Akademiet i København.
Tuva debuterede i 1999 på det Kgl. Teater som Cherubino i Figaros Bryllup, og sang samme parti på Teatro Fenice i Venedig 2000. Via sin solistansættelse på det Det Kgl. Teater har hun gjort sig bemærket i talrige opsætninger på Holmen i København.
Tuva har også en hemmelig passion i jazzmusikken, og den bliver ind imellem dyrket sammen med Nikolaj Bentzon.
En helt særlig aften er i vente på Realen – Fanøs Kulturhjerte hvor vi nu for 3. gang har været så heldige at disse 3 skønne mennesker vil tage os med på en rejse i musikkens verden.

Vi ses på Realen – Fanøs Kulturhjerte
Kh Team Realen