Viva la wolfe & Barqentine på realen

VIVA LA WOLFE & BARQENTINE PÅ REALEN

FREDAG D. 14 SEPTEMBER 2018 KL. 20.00 – DØRENE ÅBNER KL.18.00

BILLET VED DØREN KR. 50

Realen og Tobakken arbejder sammen og vi har lagt op til et brag af en fest på Realen – Esbjergs VIVA LA WOLFE og Fanøs BARQENTINE mødes på Realen. Glæd jer til en aften med koncerter helt i særklasse – det bliver så fedt.

KH Team Realen i samarbejde med Tobakken EsbjergVIVA LA WOLFE (ESBJERG)
Viva la Wolfe er en energisk rock-kvintet, der på kort tid har bevist, at de kan levere varen. De fem esbjergensere kan deres rock n’ roll helt ud i fingerspidserne, og leverer et rockshow, der når langt ud over scenekanten. Bandet blev dannet i 2014, men det er dog først indenfor det seneste års tid at det virkelig har taget fart for bandet. Her er det blevet til en række shows rundt omkring i landet, hvor de blandt andet har delt scenen med Jesper Binzer til dansk håndbold awards. De fem drenge har været i studiet tidligere i år. Her er det blevet til deres debut single “Too Late” og en ny EP er også på gaden. Se frem til en inferno af en fest, og fede 70’er inspirerede rocknumre, når Viva la Wolfe træder ind på scenen.
BARQUENTINE (FANØ)
Barquentine er et 5-mandsorkester fra Fanø. Med inderlighed og energi spiller gruppen musik, der genremæssigt har rod i folk, rock og blues. Gruppen har taget gamle shanty-viser, der var sømændenes arbejdssange i sejlskibstiden, typisk fremført udelukkende af mænd, og skruet dem sammen i nye rockede arrangementer. Julie Frey er den kvindelige vokalist i front, og med på kor er de resterende 4, som også står for den instrumentale del. Her er det Anders Frey på el-guitar, Frederik Nørgaard på el-guitar og banjo, Jacob Brinck på bas og Jens Mouritzen på trommer.
Inspirationen til at danne Barquentine kommer ud af en fascination af shantysangenes smukke melodier, samt interesse for teksternes historier, der omhandler og indeholder de helt store livsessentielle temaer som kærlighed, overlevelse, døden, skønne kvinder og fordrukne sømænd. Gruppen kalder deres musik for ’sailor rock’ og udgav deres første album, ’A Sailor’s Life’ i februar 2018.
Med 3 år i bagagen har Barquentine efterhånden etableret sig som et navn på den danske folk-rockscene, og har blandt andet tændt op under Skagen Festivalen, Strib vinterfestival, Hagges pub (Tønder festival) og Made in Esbjerg.
Del arrangement