Mike Tramp & band of brothers

MIKE TRAMP & BAND OF BROTHERS

Mike Tramp & Band of Brothers på Realen Lørdag d. 5. maj 2018 kl. 21.00 – dørene åbner kl.18.00.

Billet kr. 200 + gebyr.

Der findes kun én Mike Tramp, så enkelt er det.

Han er manden, som har rejst verden tynd og har optrådt alle steder fra Vesterbro til Los Angeles, Tasmanien til Montreal og Jakarta til Thorshavn. Med 26 albums bag sig, har Mike Tramp i år fejret sit 40 års jubilæum i rockens tjeneste og lancerede i 2017 et nyt album.

“Maybe Tomorrow” er den 6. plade, som er indspillet på Vesterbro i København. Mike Tramp siger selv, at det er her han har sine sande rødder, det er her han er vokset op og fik sin første dosis rock’n’roll, Kim Larsen, Sebastian og alt det der fulgte med.

Mike Tramp kalder sin musik ”Highway Rock’n’Roll”; “Det er alt det jeg har samlet op gennem mine mange rejser, fra alle mine helte og inspirationer”. Mike Tramp er et nostalgisk menneske og mener, at man ikke skal fixe det, der ikke er gået i stykker.

Det seneste år har været kæmpe stort for Mike Tramp på livefronten med mange udsolgte koncerter på dansk grund inklusiv en del af sommerens festivaler samt 60 koncerter i USA. Stærkere musikalsk end nogensinde samt med en blanding af den rødternede dug og ”American Rock’N’Roll”, må man sige, der ER kun én Mike Tramp og han er mere end klar til atter at indtage de danske scener i 2018.

Mike stiller med et kompetent hold af musikere, som har fulgt ham tæt gennem mange år.

Mike Tramp leverer varen.

Vi glæder os helt vildt – SES på Realen. Kh Team Realen
Del arrangement