Opera på realen

OPERA PÅ REALEN

DE 3 KONGELIGE SOPRANER GÆSTER REALEN TORSDAG D. 10. MAJ 2018 KL. 20.00 – DØRENE ÅBNER KL. 18.30.

BILLETPRIS KR. 195 + GEBYR.

DE 3 KONGELIGE SOPRANER ER ET SANDT MUSIKALSK FESTFYRVÆRKERI OG DE ULTIMATIVE LEVERANDØRER AF ET SHOW MED ALT, HVAD HJERTET KAN BEGÆRE! HÉR FÅR DU SMÆGTENDE OPERA-ARIER, POPULÆRE OPERETTETONER, HITSENE FRA MUSICALENS VERDEN OG PERLER FRA SÅVEL DEN DANSKE SOM DEN NORDISKE SANGSKAT.
De 3 er Charlotte Meldgaard, Karen Dinitzen og Pernille Bruun – og de forstår at indtage en scene. Alle har de deres gang på Det Kongelige Teater, hvor de hver især udfylder vigtige pladser i det berømmede Operakor plus kommer vidt omkring i rækken af solistiske opgaver.
De 3 Kongelige Sopraner debuterede sammen i sommeren 2003 i Tivoli og siden har de opbygget en imponerende koncertvirksomhed. De er performers med stort P og en sikker publikumssucces overalt i landet.
Sopranerne synger ikke bare sammen til hverdag på Det Kongelige teater, men har gennem en del år elsket at tage ud i landet og optræde for deres publikum med et meget varieret og spændende program!
Pigerne beruser os med deres skønsang og vi bliver ikke kun mættet af italienske og franske arier, men forført af kendte smægtende Operettetoner, skønne musical numre og dejlige nordiske sange.
Vi bliver ført vidt omkring i et charmerende show, hvor sopranernes smittende sangglæde og deres interaktion, er i højsædet!
Gå ikke glip af nogle super festlige timer i selskab med De 3 Operasangerinder og deres dygtige pianist, fra Det Kongelige teater.


Vi ses til opera på Realen.

Kh Team Realen
Del arrangement