Erann DD

ERANN DD

GÆSTER REALEN LØRDAG D. 28. APRIL 2018 KL. 21.00 – DØRENE ÅBNER KL.19.00. BILLETPRIS KR. 195 + GEBYR.

”Erann DD med nyt album “Rocking My Life”
Release den 30. oktober på AEM Records.

Op gennem 90’erne sang Erann DD sig helt ind i danskernes hjerter med Zapp Zapp og Drori-Hansen Furniture. Han præsenterede lyden af Deep Funk, en ny lyd, som ingen andre musikere herhjemme dengang eller sidenhen har gjort stilen efter. Ikke før nu, hvor ’the man himself’ udgiver et længe ventet nyt album ”Erann David Drori Rockin’ My Life”. En titel, som afspejler hele musikeren bag. Kompromisløs, upoleret og autentisk og ikke mindst, lige så karismatisk, som ”vores” Erann DD altid har lydt. Erann DD har samlet sig de fedeste musikere, som har forstået hans ”FunkBrotherSoulpantherBlues”, han har rejst til funkens moderland USA og samarbejdet med D’angelos medskaber, den Grammy-vindende producer og mixer, Russell Elevado og den verdensberømte sangskriver Michael Garvin. Og som fuldendelse af Erann DDs kollektive dream team, har Erann DD genetableret samarbejdet med sin sjæleven, musikalske partner og mentor, Kjeld Wennick.
Numrene er gennemførte med en organisk kant. Stemningen er dybfølt med en lyd, der emmer af LIVE, som var bandet lige hér midt i stuen. Udført af musikere som i den grad har styr på deres ”shit”. Erann DDs yndlingshold består af Poul Reimann på tangenter, Jacob Gurevitsch på guitar, Bastian Sjelberg på bas og Kristoffer Sjelberg på trommer.
Fra New Orleans til en besjælet mixerpult i Charlottenlund.
Teksterne handler om kærlighed og begær, om livet og om en mekanisk verden med behov for forandring. Ønsket om fællesskab går igennem hele albummet, og i de musikalske referencer antydes en stemning af 70’ernes funky protestsange, som et post-hippie statement fra Erann DD om organisk forståelse og helhed. I mennesket, i livet og i musikken.
På ”Erann David Drori Rockin’ My Life” er den levende og håndspillede musik fuldført ned til mindste detalje. Albummet er mixet på Gasolins gamle pult i Erann DDs analoge studie, StudioWally i Charlottenlund, hvis akustik skaber den knitrende lune og markante sprødhed på samtlige numre.

Vi glæder os til et brag af en fest!
KH Team Realen
Del arrangement