Country

COUNTRY

FÆLLESSANG MED VADEHAVETS HELTE!

FRI ENTRÉ – ALLE ER VELKOMMEN!

14. marts 2018 kl. 19.30. Dørene åbner kl. 19.00.

Aftenens tema er country med Vadehavets Helte, som denne aften består af Agnete Steffensen, Bent Steffensen og Jens Peder Hvolby.

Realen søsatte i 2017 med stor succes i samarbejde med Agnete Steffensen, Bent Steffensen, Jens Peder Hvolby & co. et årsprogram for fællessangaftener – og eftermiddage. Populariteten af fællessangsarrangementerne overstiger al forventning og vi har derfor med stor glæde udviklet et nyt program for 2018.

Det er igen lykkedes os at lave et program med forskellige temaer, som præsenteres på Realen med én fællessangaften pr. måned.

Ved hvert fællessangsarrangement vil der være kyndige musikere, der bakker op med sang og instrumenter. Du kan på Realens hjemmeside ud for hvert arrangement se temaet og hvilke musikere, der ledsager de enkelte fællessangsaftener.

Vi har sørget for at lave sanghæfter, som indeholder de sange, vi synger til det enkelte arrangement, men har du en særlig sang, du ønsker vi skal synge til det eller de fællessangsarrangementer du besøger, så er du mere end velkommen til at henvende dig på Realen med dit forslag -og meget gerne 14 dage før arrangementet.

Vi glæder os til at synge sammen med dig – Ses på Realen
Del arrangement