Bob Dylan All Night Event. Special Guests – Johnny Madsen

Bob Dylan All Night Event. Special Guests – Johnny Madsen

D. 25 Juli – All night Dørene åbnes kl 17.30

Bob Dylan all night event. Special guests – Johnny Madsen 
 

D. 25 Juli – All night

Kl. 17:30 – Dørene Åbner

Kl. 18:30 – Akustisk koncert med Simpel Twist of Bob – Chili con carne kr. 85,00 kan tilkøbes, betales i baren

Kl. 20:00 – The Electric Bob Dylan Project feat. Special guest – Johnny Madsen 
 
Kl. 22:30 – Natbar med Simple Twist of Bob
 
‘The Electric Bob Dylan Project ’

– Celebrating 50 years of electric Bob Dylan
 Her har vi fået muligheden for at præsentere jer for passionens nerve, kærlighed til musikken, ordet og den ydmyge fortolkning af en legende. Den 25. juli 1965 gik Bob Dylan på scenen på Newport Folkfestival som så mange gange før. Men denne gang havde han medbragt et band og en elektrisk guitar, og den efterfølgende blot 16 minutter lange koncert skulle gå hen og blive en musikhistorisk milepæl. Koncerten og den efterfølgende turne med The Band markerede monstrøst Dylans fremsynede opgør med den akustiske folkesanger-tradition og dermed folkemusikkens elektriske gennembrud. Således var Bob Dylan og The Band med til at kickstarte en genopblomstringen af amerikansk folkemusik, der i sluttredserne banede vejen for legender som Joni Mithell, Neil Young og Crosby/Stills/Nash. Siden har han den nu 73-årige verdenskendte sanger og sangskriver aldrig set sig tilbage, men fortsætter ufortrødent sin never ending tour rundt i hele verden. Dylan og hans elektriske guitar står bag et hav af musikhistoriens største klassikere, herunder Knocking On Heavens Door, Hey Mr. Tambourine Man, Like A Rolling Stone og mange, mange flere. Det hele startede for præcis 50 år siden.

I næsegrus respekt for originalmaterialet puster The Electric Bob Dylan Project nyt liv i de gamle sange, som leveres med nerve, autencitet og spilleglæde. Orkesterets medlemmer, der alle har tilknytning til det vestjyske, er kendt fra bl.a. Johnny Madsen, Peter Belli, Poul Krebs, Henning Stærk og Uhrban Stöjband.

 Besætning:

Martin Rauff – vokal, guitar
Rasmus Madsen – vokal, guitar
Niels Kvist – bas
Niels Ole Thorning – piano
Casper Mikkelsen – trommer

Århusianske Simple Twist of Bob spiller akustisk før koncerten under maden og efter koncerten til natbar

 Video – The Electric Bob Dylan Project: Leopard Skin Pillbox Hat
Simple Twist of Bob – spiller akustisk før koncerten og efter koncerten til natbar.

Simple Twist Of Bob – Et nyt og ungt band hylder poesiens og folke musikkens konge

En sen aften, efter en flaske rødvin og med Blonde On Blonde på pladespilleren, faldt Snævar Albertsson og Jens-Ulrik Kleemeyer i snak om Bob Dylan. De to er bedre kendt som medlemmer i bandsene Dad Rocks! og Green Lives. Det viste sig at både Jens-Ulrik og Snævar var meget store Dylan fans, og begge undrede de sig over, hvorfor der ikke fandtes nogle gode unge orkestre, der hyldede Dylan ved at optræde med hans musik i Danmark. Især virker fraværet af et sådant band mærkværdigt, når man tænker på den enorme indflydelse Dylan har haft på musik og kultur siden start 60’erne, og når man tænker på den fortsat store publikums tilstrømning til hans koncerter.

‘Det må vi lave om på’ blev der sagt, og to uger senere havde de dannet et band. Det tog ikke længe at finde de to sidste medlemmer, som ligeledes er store Dylan fans. Det drejer sig om den erfarne trommeslager Niels Top – Blauwerk, Green Lives, og bassist Thomas Holm, der med sine kyndige ører har arbejdet sammen med mange større danske artister. Jens-Ulrik – Green Lives varetager her rollen som pianist, keyboardist og el-guitarist og Snævar – Dad Rocks er sanger, samtidigt med at han spiller akustisk og elektrisk guitar samt mundharmonika.

Udødelige sange og store hits som Like A Rolling Stone, I Want You og Tangled Up In Blue spiller bandet med en ung nerve, der mest af alt minder om hvilken fandenivoldskhed der omgav Dylans turnérende band i midt 60’erne. Samtidigt formår bandet at opnå en smuk inderlighed i fremførelser af sange som The Times Are A-Changin’, Mr. Tambourine Man, Don’t Think Twice og Blowin’ In The Wind, som mange har savnet at høre mere af til Dylans egne koncerter.

Selvom Simple Twist Of Bob spiller mange af Dylans hits, bliver der altid tid til nogle helt særlige numre, som enhver Dylan-kender altid vil sætte pris på, og som andre pludselig vil huske, at de havde glemt. For Dylans musik, melodier og lyrik glemmes aldrig når den først rigtigt er hørt, og derfor vil alle, der blot kender lidt til Dylan, få en stor oplevelse ud af at lytte til Simple Twist Of Bob.

Vi ses på Realen