Foredrag med Mikael Kamber på realen - "Vi er bedst, når vi er glade".

FOREDRAG MED MIKAEL KAMBER PÅ REALEN- “VI ER BEDST, NÅR VI ER GLADE”.

FREDAG D. 15. FEBRUAR 2019 KL. 20.00 – DØRENE ÅBNER KL. 18.00

FOREDRAG MED MIKAEL KAMBER PÅ REALEN – “VI ER BEDST, NÅR VI ER GLADE”.

Mikael Kamper kommer hjem til Fanø og vi glæder os helt vildt.

Mikael Kamber er journalist, forfatter og studievært på TV 2 Nyhederne. Han er også uddannet i positiv psykologi i USA og forfatter til bøgerne ‘Vi er bedst når vi er glade’ og ‘Stærkere – dyrk dine styrker, håndtér dine svagheder’.

Det er netop den positive psykologi, der er udgangspunktet for Kambers foredrag, der alle handler om arbejdsglæde, kommunikation og personlige styrker.

Tidligere har Mikael Kamber blandt andet været mediedirektør i DR og chefredaktør for JydskeVestkysten, og i de senere år har han holdt en lang række foredrag og workshops om arbejdsglæde, kommunikation og personlige styrker.

Vi er bedst når vi er glade

Vær forberedt på en indsprøjtning med både inspiration, humor og viden, når Mikael Kamber fortæller, hvad glæde betyder for arbejdslivet og resten af livet. Når vi er glade, er vi mest effektive, mest kreative og mindre syge, vi lever endda længere.

Foredraget bygger på den banebrydende viden, som hjerneforskningen og forskningen i positiv psykologi har bragt frem i de senere år. Undervejs får du mulighed for at mærke og opleve nogle af foredragets vigtigste pointer på dig selv.
Foredraget tager udgangspunkt i Mikael Kambers bestseller, Vi er bedst når vi er glade, som også vil kunne købes i forbindelse med foredraget.Vi ses på Realen. Kh Team Realen
Del arrangement