Johnny Madsen og Steffen Jungersen på realen

JOHNNY MADSEN OG STEFFEN JUNGERSEN PÅ REALEN

FREDAG D. 24 AUGUST 2018 KL. 20.00 – DØRENE ÅBNER KL. 17.30

BILLETPRIS KR. 300 + GEBYR

Johnny Madsen og Steffen Jungersen – En samtale på Realen

Mød op og vær med til en helt unik aften, når to af dansk rocks legender mødes over en stribe, og sprukken tale, anekdoter og udveksling af generel livskundskab opstår.

Johnny Madsen og Steffen Jungersen er hver især afholdte og respekterede i Danmark for deres respektive evner. Johnny som rockmusiker og kunstmaler og Steffen som en musikjournalist og –anmelder gennem tre årtier.

De to vestjyder har været venner i mange år, og de har allerede i årevis fortalt historier om og citeret den anden part på deres respektive shows. Johnny på rockscenen og Steffen i sit talkshow ”Rock og Røverhistorier”.

Så nu er det vel dybest set bare på tide, at d’herrer bliver sat sammen og giver et publikum lov at opleve dem udveksle meninger, historier og kun lettere tågede erindringer om deres første møder ”på hver side af skrivebordet”. Om drukture, groupies, anmeldere og deres respektive myter.

Om den fælles kærlighed til musikken, kunsten og det skrevne poetiske ord, de begge sætter så højt.

Vi tør godt love at mødet med de vestjyske verdensmænd ikke bliver som aftener i byen er flest. Vi tør også godt love, at det ikke bliver kedeligt.

Vi glæder os helt vildt – SES på Realen. KH Team Realen
Del arrangement